onsdag 17 september 2008

6. Gruppmöte

Nu börjar det bli stressigt för oss i gruppen. Mycket som ska fixas på väldigt kort tid, men om vi bara håller jämn och tät kontakt under dom här dagarna så är vi säkra på att vi kommer fixa det här och även göra ett mycket bra resultat. Agnes och Anton kommer sätta sig och skriva storyboard och gearlist imorgon. Imorgon ska vi även prata med skådespelare och sätta dom permanent inför hela filmen. Vi behöver skådespelarna färdiga för att kunna gå vidare och koncentrera oss på annat. Vi ska åka ut till Knäcktaregården imorgon och kolla på våran sjukhuslocation och knäppa locationfoton därifrån, så imorgon kommer ni få se bilder på ännu en location. Kim kommer även sätta sig med att skriva kontrakt för skådespelare, assistenter och potentiella sponsorer. Kim ska även fixa en DMD 1:a som ska kunna assistera under inspelningen, eftersom det är mycket locationmoves och rälsen är tunga. Vi har dessutom kommit fram till att alla grupper i skolan vill använda en och samma kamera och därför kan vi inte filma så många dagar som vi vill. Vi har kortat ner från 5 dagar till 3 dagar.

Det ska även fixas diselverk hos Materialmännen i Vimmerby imorgon, och dessa är våra potentiella sponsorer och dom enda. Reaktor hjälpte oss med det viktigaste och det var rälsen till filmen. Kim ska även ringa en man som äger marken i Vimmerby och försöka få tillstånd till att ha en eld på den locationen. Vi har även fixat truck till utomhus scenerna så vi kan filma uppifrån. Agnes har även satt Jonathan Andersson som inhoppare vid sjukdom.

Vi har även bestämt oss för att göra klart loggboken så tidigt som möjligt! Vi känner att vi vill bli klara med allting så fort som möjligt så denna kväll har jag även satt mig och gjort call sheet. Vi alla i gruppen kommer numera skriva i denna bloggen så Ni får en mer överblick över hur det går för oss alla! :)

SEE YA!

/ Kim "The Producer" Brander Lund

Inga kommentarer: