torsdag 18 september 2008

7. Jobba, Jobba, Jobba !









Just nu är klockan halv sex, och hela Strange Eye Production gänget jobbar på som bara den. Grabbarna, Petter och Anton har varit i Växjö idag och hämtat en mängd med utrustning som samtliga gupper har fått låna av reaktor, till sina produktioner. Bland annat en gammal räls från svt, som vi har tänkt att använda i skogsscenerna.

Agnes och Kim har varit på ett stort vårdhem som heter Knäktargården, som är en utav de locations vi ska ha i filmen. Det visade sig vara helt perfekt för oss. Personalen var kanon, och vi har tillgång till allt vi behöver till produktionen. Droppställning, sjukhussängar, rullstolar os v. Det blir våran första location som vi kommer spela in på fredag nästa vecka och allt går som det ska.

Vi har hittat skådespelare till mannen och kvinnan i filmen, vilket känns otroligt skönt. Kvinnan som ju är huvudrollen kommer att spelas av Lina Stjernquist som kommer ifrån kalmar. Vi kontaktade henne genom sidan Filmcafé, och det visade sig att hon blev jätteintresserad av Antons script. Hon har läst drama och hållt på med teater och annat kreativt jättelänge, och hon verkar vara en grym tjej. Anton och Agnes kommer att bidra med reseersättning och mat till henne under inspelningsdagarna, efterssom hon bor i Kalmar. Kim och Petter kommer att bidra med husrum till henne under helgen.

Mannen i filmen kommer att spelas av Mattias Nilsson, som själv går dmd. Vi tycker att han passar väldigt bra till just den rollen, och vi tror han kommer att göra ett mycket bra jobb. Nu återstår det att hitta ytterligare en skådespelare och en statist, vilket vi förhoppningsvis kommer att hitta under kvällen. Vi har alla fullt upp nu under kvällen med massa jobb, och möte. Men vi börjar komma frammåt ordentligt, och känns superkul!

/ Agnes :)