onsdag 17 september 2008

5. Möte med Anders + Måndagens Pitchning

I måndags hade vi pitchning inför Ida och Patrik från Reaktor, med en chans att vinna ett stöd på 3000 kronor. Pitchningen gick väldigt bra och vi fick väldigt positiv respons. Vilket var väldigt skönt eftersom vi alla fyra var väldigt nervösa inför allt. Dock var vi inte en av dom grupperna som vann stödet. Men det kändes skönt att få det gjort och få ett prov om hur man säljer in en filidé.

Idag hade vi alla möte med Anders enskilt och alla fick en mer klar bild av vad som ska göras innan veckan tar slut. Jag, Kim, har massor av saker jag måste fixa innan söndag och jag har redan startat och kommit igång bra. Våran gmail kalender ligger uppe på denna bloggen nu så det är bara att kolla så kan även ni hålla koll på vad vi gör! :) Länken finns i Prod. listan till höger i bloggen. Anton och Petter kommer imorgon åka till Växjö för att hämta bland annat räls på Reaktors lager. Anton och Kim kommer sätta sig idag eller imorgon för att arbeta med scene-breakdown och även sätta inspelningsdagar för att kunna sätta allt på schema och få in allting i kalendern.

Synopsis, treatment & manus skickades in i söndags vid deadline och allting börjar klarna upp för Anton och det mesta ser klart ut för honom också. Agnes kommer ge uppdateringar om hennes saker idag under mötet. Jag återkommer efter det mötet.

SAYONARA FOR A WHILE


/ Kim "The Producer" Brander Lund


Inga kommentarer: