söndag 31 augusti 2008

1. Presentation av Strange Eye Productions.

Vi är ett produktionsbolag vid namn Strange Eye Productions, där vi koncentrerar oss på att göra film och musikvideos. Vi jobbar nu med ett större kortfilmsprojekt - filmen kommer vara 5 minuter lång och vi brainstormar fortfarande om hur filmes story kommer se ut.
Vi har haft flera möten och har arbetat med andra små en minutfilmer vid sidan om. Onsdagen den 3/9 kommer vi ha en inspelning till en liten kortfilm och kommer ge en utvärdering om hur detta går.

Här kommer en närmare presentation av oss som deltar i det nya projektet:

Regi: Anton Svensson, 20 år, ifrån Hultsfred och har tidigare alltid varit intresserad av kortfilm och detta blir hans tredje kortfilmsprojekt. Exempel av tidigare projekt finns i slutet av detta inlägg. Anton har tidigare skrivit manus och storyboards för både kortfilm och musikvideos och det kändes som en ganska naturlig roll för honom.

Producer: Kim Brander Lund, 19 år, ifrån Helsingborg men numera bosatt i Hultsfred. Har tidigare erfarenhet att att styra upp, kompromissa och möta nya utmaningar. Kim har tidigare varit producer för ett musikvideosprojekt. Även den som sköter denna bloggen.

Director of Photography: Agnes Svensson, 20 år, ifrån Hultsfred och är en mycket intelligent, kreativ och teknisk människa som ska fixa både filmvinklar och ljus.

Sound recordist: Petter Gunnarsson, 21 år, ifrån Hultsfred. Spelat i band i flera år och är väldigt inhörd på ljud och ljudteknik. Har sedan fem år tillbaka jobbat som ljud och studiotekniker. Väldigt bra på att jobba med andra människor.

Nu har ni fått en kort presentation av oss och hoppas ni vill följa oss närmare under vår fortsatta resa under detta kortfilmsprojekt.

Här kommer en länk till en tidigare musikvideo vi gjort innan:
http://www.youtube.com/watch?v=l2pkZrTGzoE

Enjoy the ride, we will!

/ Kim "The Producer" Brander Lund

Inga kommentarer: